Apple запатентувала нову функцію в своїх смарт-годинниках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запатентувала нову функцію в своїх смарт-годинниках

Технології&Авто
1221
Дисплей майбутніх Apple Watch, iPhone або будь-який інший екран Apple може містити камеру і спалах камери, які будуть видні тільки за необхідності.
Новий патент, який недавно отримала компанія, частково описує вбудовування камери і спалаху в дисплей.
«Електронні пристрої з двоступінчастим дисплеєм» пов’язані зі створенням екрана, який має шари з різними технологіями відображення. Нібито він призначений для будь-якого пристрою з екраном — і Apple перераховує в документі великий список варіантів, але більша частина патенту описує саме Apple Watch.
«Електронні пристрої, такі як мобільні телефони, іноді мають дисплеї та інші оптичні компоненти, такі як камери і фотоспалахи. Включення таких оптичних компонентів в електронний пристрій може виявитися складним завданням», — починається патент.
Далі документ детально описує, як маленький екран може включати в себе шари, які забезпечують різні функції для Apple Watch.
«Електронний пристрій може бути оснащено двоступінчастим дисплеєм. Дисплей може мати внутрішній шар з масивом пікселів для відображення зображень і зовнішній шар, сформований з модулятора світла з масивом осередків, кожна з яких може бути переведена в прозорий режим або режим блокування світла», — йдеться в документі.
«Коли необхідно захопити зображення, схема управління в електронному пристрої може тимчасово перевести затвор в прозорий режим, щоб пропустити світло від спалаху і / або світло, що відображається камерою», — наголошується в патенті.
Цей патент належить восьми винахідникам, включаючи Джеймса Р. Уїлсона. Попередня робота цього інженера включає пов’язані патенти на Apple Glass, які також можуть отримати камери, які приховані, коли вони не використовуються.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас