Найпопулярніші автомобілі на ринку столиці (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найпопулярніші автомобілі на ринку столиці (інфографіка)

Особисті фінанси
1396
Місто Київ продовжує залишатися найбільшим регіональним ринком легкових автомобілів.
Про це пише Укравтопром.
З початку року київські номери отримали 54,8 тис. легкових автомобілів (нових і ввезених з-за кордону б/в), що відповідає 14% від загальної кількості вперше зареєстрованих в Україні легковиків.
Таке лідерство Києву забезпечили реєстрації нових машин. За одинадцять місяців поточного року майже 45% реалізованих в Україні нових легкових авто отримали столичну прописку. Нагадаємо, з січня по листопад в країні було зареєстровано 75,6 тис. нових легкових автомобілів.
Водночас в частині реєстрацій вживаних машин, завезених з-за кордону, Київ показав лише другий результат, найбільший показник у Львівській області (33,5 тис. шт.).
На київські номери з початку року перейшли 30,3 тис. іномарок з пробігом або 10% від усіх ввезених і розмитнених за цей період.
Найпопулярніші автомобілі на ринку столиці (інфографіка)
Найпопулярнішим автомобілем у мешканців столиці був компактний кросовер TOYOTA RAV-4. На другому і третьому місцях київського рейтингу RENAULT Logan і RENAULT Duster. Таких високих позицій представники модельного ряду Рено досягли в основному за рахунок корпоративних закупівель, які забезпечили понад 80% реалізацій цих моделей у Києві.
Лідерами серед розмитненого секонд-хенду були: VOLKSWAGEN Passat, VOLKSWAGEN Jetta і HYUNDAI Sonata.

Довідка Finance.ua:

  • Набрали чинності зміни до ПДР. Зміни торкнуться як водіїв, так й пасажирів, пішоходів та велосипедистів. Як повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, відтепер водії таксі та пасажири мають бути пристебнуті під час руху в населеному пункті. А інструктори з водіння – і за його межами.
  • Не пристібатися в населеному пункті дозволяється лише водіям і пасажирам з інвалідністю, якщо це фізіологічно неможливо, а також водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів.
Хочете купити нове авто, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас