Де українці святкуватимуть Новий рік (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де українці святкуватимуть Новий рік (опитування)

Особисті фінанси
760
Новорічні свята – особливі, тому зазвичай кожен українець планує яскраве святкування заздалегідь: хтось бере тури до Європи, хтось летить в інший куточок світу, а хтось святкує в Україні з друзями чи родичами. Та 2020 змінив реальність: світ поділився на червону, жовту й зелену зони, а плани на масштабні подорожі довелося відкласти.
Чимало країн святкуватимуть Новий рік за зачиненими кордонами і з численними обмеженнями щодо проведення масових заходів. Так, наприкінці листопада український Уряд активно обговорював можливість введення повного локдауну напередодні новорічних свят. Однак було прийняте рішення посилити карантин вже після Нового року – у період з 8 до 24 січня 2021 року. До речі, подивитися перелік обмежень, що діятимуть на карантині зимових канікул, можна за посиланням.
Finance.ua вирішив запитати у своїх читачів про плани на святкування Нового року, і ось що ми довідалися:
  • більшість українців дуже відповідально ставляться до свого здоров’я і, навіть попри те, що жорстких обмежень на Новий рік не буде, все ж залишаться зустрічати його вдома. Серед наших респондентів таких виявилося 63%;
  • 15% опитаних навідаються до рідних і близьких;
  • заміський комплекс чи готель для зустрічі прийдешнього року обрали 3% українців;
  • ще 3% готові орендувати будинок чи квартиру, аби відсвяткувати Новий рік у компанії друзів.
А які у вас плани на Новий рік? Один з безпечних та комфортних варіантів – замовити їжу у та орендувати власний будинок для своєї компанії. Finance.UA вирішив проаналізувати, скільки коштує оренда приватних будинків на Новий рік в Україні.

Львів, Київ та інші: Вартість оренди будинків на Новий рік-2021

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас