У Харкові експедитор заради грошей інсценував власне пограбування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові експедитор заради грошей інсценував власне пограбування

Кримінал
443
Чоловік домовився зі знайомим, що той на заправці забризкає його з балончика, а сумку з грошима відбере, після чого вони поділять вкрадене.
У Харкові експедитора звинувачують в інсценуванні нападу на себе і крадіжці грошей. Інцидент стався на початку грудня і незабаром був розкритий, повідомляє / прес-служба поліції області.
Зазначається, що чоловік перебував у тяжкому матеріальному становищі і домовився зі знайомим інсценувати напад на себе, щоб поділити викрадені гроші.
За даними поліції, 5 грудня близько 23:20 через оператора 102 надійшло повідомлення про напад на автомобіль експедитора на автозаправці по вул.Чуваська.
“Невідомий відкрив передні пасажирські двері автомобіля, забризкав з балончика експедитора і забрав з салону автомобіля сумку з грошима в сумі понад 237 тис.грн гривень, що належать приватному підприємцю. Після скоєного чоловік зник. В ході перевірки поліцейські встановили, що напад інсценовано”, – йдеться в повідомленні.
Після проведення розслідування 28-річному експедитору та його 40-річному знайомому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про крадіжку (ч.3 ст. 185) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас