В Японії створять контактні лінзи з доповненою реальністю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Японії створять контактні лінзи з доповненою реальністю

Технології&Авто
348
Компанія Menicon, найбільший виробник контактних лінз в Японії, підписала контракт з Mojo Vision на розробку контактних лінз з системою доповненої реальності.
Наразі Mojo Vision працює над створенням перших в світі розумних контактних лінз з доповненою реальністю. В рамках контракту Mojo Vision і Menicon планують в першу чергу підготувати техніко-економічне обґрунтування для оцінки можливості виробництва нового продукту.
«Menicon є піонером в царині контактних лінз вже 70 років, і ми постійно прагнемо до поліпшення якості життя користувачів контактних лінз в усьому світі, – заявив президент Menicon д-р Хіденарі Танака (Hidenari Tanaka). – Mojo – інноваційна компанія з технологічною платформою і баченням майбутнього носіння контактних лінз, яке відповідає прагненням Menicon. Ми вважаємо, що обидві компанії зможуть об’єднати набір навичок і технологій, які сприятимуть успішній розробці дійсно проривного продукту».
Раніше в цьому році Mojo Vision залучила $51 млн в рамках раунду фінансування серії B. З урахуванням отриманих інвестицій і фінансування серії A, на сьогоднішній день компанія виділила $159 млн на створення технології, яка використовується в Mojo Lens.
Mojo Vision повідомила, що вона розробила кілька «проривних технологій» для створення Mojo Lens, таких як найменший у світі дисплей MicroLED, з роздільною здатністю 14K пікселів на дюйм для суперчіткого зображення. Він вбудований в центр лінзи і поміщається прямо перед сітківкою.
Лінза Mojo Lens створена на основі контактної лінзи склерального типу. У ній будуть розміщені такі компоненти, як крихітні біобезпечні батареї, камери стеження за очима і датчики зображення.
Технологія Mojo Lens все ще в розробці. Mojo Vision не повідомив, коли планує вивести її на ринок. Зараз компанія співпрацює з Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і ліків.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас