Хакери отримали доступ до документів про вакцину проти COVID-19 від Pfizer та BioNTech — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери отримали доступ до документів про вакцину проти COVID-19 від Pfizer та BioNTech

Кримінал
990
Хакери, які здійснили атаку на Європейське агентство з дослідження лікарських препаратів, отримали доступ до деяких документів щодо вакцини проти коронавірусу від компаній Pfizer та BioNTech. Наразі не відомо, як зловмисники могли використати вкрадену інформацію.
Про це повідомляє пресслужба BioNTech.
Європейське агентство наразі працює над затвердженням двох вакцин проти COVID-19: препарату Pfizer та BioTech, який уже використовують у Великій Британії, та препарату Moderna.
Агентство розпочало розслідування. Там запевнили, що кібератака не вплине на терміни затвердження вакцини. Регулятор планує зібрати нараду до 29 грудня, щоб вирішити, чи затверджувати вакцину Pfizer і BioNTech.
У BioNTech також вказали, що в них немає інформації про те, що після хакерської атаки ідентифікували учасників дослідження або в будь-який інший спосіб використали дані.
Вже не вперше повідомляється про хакерські атаки на компанії, пов’язані з вакцинами проти COVID-19. Аналітики IBM нещодавно заявили, що з вересня хакери проводили глобальну фішингову кампанію (виманювання даних) щодо організацій, які пов’язані з перевезенням вакцини проти COVID-19, що потребує значного охолодження.
Вони припустили, що атаки фінансує конкретна держава, але не називали, яка.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас