У що інвестувати сьогодні, щоб накопичити на гідну пенсію в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У що інвестувати сьогодні, щоб накопичити на гідну пенсію в Україні

Кредит&Депозит
12407
У що інвестувати сьогодні, щоб накопичити на гідну пенсію в Україні
Якщо ви хочете забезпечити собі гідну старість, а ваш рівень доходу зараз залишає бажати кращого, саме час задуматися, що робити.
Покладатися на державу немає сенсу. Уже зараз (згідно даних ПФУ) дефіцит пенсійного фонду перевищує 17 млрд. Гривень. Кількість пенсіонерів з кожним роком неухильно зростає, а кількість працездатного населення катастрофічно зменшується. Орієнтовно через п’ятнадцять років співвідношення буде приблизно 1 до 2. Це означає, що Україна не зможе гарантувати виплати пенсіонерам вже через 15 років, розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, виступаючи перед студентами Національного університету “Львівська політехніка”
“Щоб не було нестерпно боляче за безцільно прожиті роки”, саме час задуматися про пенсію вже зараз. “Порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих”, – написали колись неперевершені Ільф і Петров. І сьогодні ці слова стають як ніколи актуальними.
Саме тому 17 грудня в 11:30 за ініціативою фінансових порталів Мінфін і Finance.ua та за підтримки інвест партнера компанії ICU відбудеться безкоштовний онлайн вебінар на тему: “У що інвестувати сьогодні, щоб накопичити на гідну пенсію в Україні”.
У що інвестувати сьогодні, щоб накопичити на гідну пенсію в Україні
Експерти, в числі яких керівник департаменту брокерського обслуговування клієнтів компанії ICU – Євгенія Грищенко, директор з управління активами ICU -
Григорій Овчаренко, фінансовий консультант, партнер iPlan.ua – Василь Матій, розглянуть наступні інструменти довгострокового інвестування:
  • Недержавні пенсійні фонди;
  • Інвестиції в онлайн. ОВДП за 1 клік;
  • Накопичувальне страхування життя;
  • Пасивне інвестування в індексні фонди.
Глядачі та слухачі вебінару матимуть змогу поставити свої запитання експертам безпосередньо під час прямого ефіру. Для прийняття участі в івенті достатньо пройти реєстрацію на сторінці і організатори відправлять посилання на доступ до трансляції.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас