День фінансів: реєстр для нерухомості, перенесення «мінімалки», авто султана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: реєстр для нерухомості, перенесення «мінімалки», авто султана

625
27 листопада, в Чорну п’ятницю ми вас побалуємо недешевими новинами цього дня:
Підвищення «мінімалки» перенесли. Підвищення мінімальної зарплати до 6500 гривень переноситься на грудень 2021 року. Про це повідомив міністр фінансів Сергій Марченко. «Це пояснюється тим, що у нас певним чином шокові іноді вливання коштів в економіку впливають на інфляцію. Ми подискутували з нашими партнерами і визначили, що нам дійсно варто відкласти це підвищення», – роз’яснив Марченко.
Ваша нерухомість в єдиному реєстрі. Депутати розробляють зміни до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». Зміни передбачають впровадження адресного реєстру в складі Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва. Простіше кажучи, кожна земельна ділянка, будинок, квартира (і право власності) матимуть унікальний ідентифікатор. До того ж цей реєстр стане основою системи Нацреєстру і кадастрів нерухомості, який зараз розробляють у Мінцифри.
Якщо роботодавець вимагає тест на коронавірус. Деякі роботодавці вимагають від співробітників, які повертаються з відпустки або виходять з «лікарняного», довідку про негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19 під загрозою недопуску на роботу і подальшого звільнення.
День фінансів: реєстр для нерухомості, перенесення «мінімалки», авто султана
Моноколеса для копів. Національна поліція оголосила тендер на купівлю гіроскутерів, гіробордів, електросамокатів і моноколіс на понад 100 тисяч гривень. Погодьтеся, на таку суму багато не закупити. Але, в описі тендеру зазначається, що цей електротранспорт закуповується «для потреб оборони». Правда, складно уявити, кого і чого.
За вікном Чорна п’ятниця, але аферисти не сплять. Серед безлічі пропозицій шалених знижок, подарунків і акцій варто пам’ятати, що в дні «тотальних розпродажів» активізуються і аферисти. Тому в Департаменті кіберполіції Нацполіції України радять не «губити голову» і дотримуватися певних порад, щоб онлайн-шопінг був безпечним і приносив тільки позитивні емоції.
Унікальний суперкар султана. Поки ви думаєте, чи варто ще щось купувати на Чорну п’ятницю. Хочемо розповісти вам про річ, яку навряд чи хтось зможе купити зі знижкою. Але, яку вже продають в мережі. Йдеться про унікальний суперкар Сizeta V16T, випущений в 1993 році.
День фінансів: реєстр для нерухомості, перенесення «мінімалки», авто султана
Автомобіль від творців Lamborghini був замовлений спеціально для колекції султана Брунею. Потужність двигуна становить 540 к.с. Роль трансмісії виконує 5-швидкісна МКПП ZF. При цьому авто ніколи не стояло на обліку, а його пробіг становить менше тисячі кілометрів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас