Регулятор може підняти тарифи на доставку газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регулятор може підняти тарифи на доставку газу

Особисті фінанси
1952
Нацкомісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і компослуг, 25 листопада схвалила проєкти постанов про встановлення нових тарифів для облгазів на доставку газу.
Про це йдеться у статті ЕП.
У 20 компаніях пропонується підняти тариф в середньому на 80%. Зменшення вартості доставки відбудеться лише в двох операторах.
“Утім зміни ще не набули чинності. За процедурою, НКРЕ повинна оприлюднити проєкти постанов, після чого протягом 10 днів всі бажаючі можуть надати свої зауваження та пропозиції щодо змін.
Регулятор може підняти тарифи на доставку газу
Після збору й аналізу пропозицій проводяться громадські обговорення, і лише після цього регулятор ухвалює остаточне рішення про затвердження нових тарифів облгазам. До цього ж вартість розподілу змінюватися не буде”, – йдеться у матеріалі.

Довідка Finance.ua:

  • З початком осені в Україні знову дорожчає газ для населення. У “Нафтогазі” це пояснюють сезонним фактором і збільшенням оптової ціни на блакитне паливо. Дізнайтеся, як змінювалася його вартість для українців в останні три роки (на прикладі Києва).
  • Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” не підвищила ціну газу на грудень. Ціна для клієнтів “Нафтогаз” у грудні залишиться на рівні листопада і складе 6,33 грн за кубометр з ПДВ в рамках тарифу «Місячний» і 6,45 грн за кубометр з ПДВ в рамках тарифу «Річний».
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас