День фінансів: $300 млн на трансферти, пошуки заробітчан, Ісландія для багатіїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: $300 млн на трансферти, пошуки заробітчан, Ісландія для багатіїв

806
Понеділок, 23 листопада. Той випадок, коли з миру по нитці.
Україна планує взяти $300 млн на “надзвичайні грошові трансферти”.

Влада вирішила визнати за доцільне залучення позики від МБРР для реалізації інвестиційного проекту “Друге додаткове фінансування, спрямоване на подолання наслідків пандемії COVID-19” і залучити $300 млн для проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».
В Еміратах знайшли нові нафтові родовища. Як заявляє вища нафтова рада Об’єднаних Арабських Еміратів (SPC), обсяги, за попередніми підрахунками, становлять 22 мільярди барелів на рік. Нові родовища були знайдені в еміраті Абу-Дабі.
Лідери G20 схвалили заморожування боргів бідних країн. У спільній заяві лідери країн G20 також настійно закликали приватних кредиторів взяти участь в ініціативі, яка стосується замороження боргів найбідніших країн, і заявили, що стежать за особливими проблемами, з якими стикаються африканські і малі острівні держави.
Вакансії з мінімальною зарплатою в Україні та Європі. В Україні найчастіше мінімальну зарплату роботодавці пропонують за вакансіями фасувальників, вантажників, промоутерів, двірників і підсобників. При цьому в Європі на мінімалку шукають інших працівників, запевняє Jooble.
Зазначимо, що потрібно бути особливо уважним, коли шукаєте роботи. Сьогодні для вас на Youtube-каналі Finance.ua випустили спеціальне відео, в якому детально розповіли про ТОП-5 найпопулярніших схемах шахраїв при працевлаштуванні.
Ісландія відкриє кордони для багатих туристів. Ісландія внесла зміни до програми отримання візи, згідно з якими в’їзд буде можливим тільки для заможних іноземців. Про це пише Bloomberg.

_
Згідно з новими правилами, в країні можна перебувати протягом шести місяців без перерви, “маючи оплачувану роботу в іншому місці і заробляючи майже шестизначну суму”.
Світ у 2030 році. Прогноз від Deutsche Bank. Аналітики-дослідники Deutsche Bank в своєму прогнозі “Світ у 2030 році” відзначили, що якщо 2010-і роки нас чогось і навчили, так це того, що не можна керуватися трендами минулих десяти років при оцінці перспектив майбутнього десятиліття.
Україна піднялася в міжнародному рейтингу якості доріг. Україна в 2020 році піднялася на 126-е місце в загальному рейтингу якості доріг (146-е в 2019 році), повідомило Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) з посиланням на міжнародний рейтинг “Індекс процвітання” (The Legatum Prosperity Index), який публікується освітнім аналітичним центром Legatum Institute.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас