День фінансів: "життєвий цикл" підприємця, можливості банку від Укрпошти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: "життєвий цикл" підприємця, можливості банку від Укрпошти

347
У п’ятницю, 20 листопада, нам вдалося відвідати практичну бізнес-конференцію FinRetail 2020, в якій брали участь експерти, фінансові консультанти і підприємці з усієї України.
День фінансів: "життєвий цикл" підприємця, можливості банку від Укрпошти
Завдяки FinRetail вдалося дізнатися:
Суть токенізації, і де вона може знадобитися.
Як в НБУ підключають банки до системи BankID, за допомогою якого громадяни можуть отримувати онлайн державні, адміністративні, фінансові, інші комерційні послуги.
За стінами FinRetail 2020:
В Україні збираються запустити державний реєстр вкладів у первинну нерухомість. Це дасть гарантію того, що покупці квартир отримають житло, за яке заплатили гроші. За словами заступника міністра МВС Антона Геращенка, відповідний законопроект вже готовий.
МВФ розповів про проблеми в Україні, які турбують інвесторів. Представник Фонду в Україні Йоста Люнгман, кажучи про перепони для досягнення стабільності в Україні, послався на опитування інвесторів, проведене за підтримки ЄБА. Як він зазначив, четвертий рік поспіль інвестори непокояться через корупцію, судову корупцію і вплив олігархів на економіку. Ці питання досить високо стоять в програмі підтримки МВФ.
Мінсоцполітики планує змінити систему розрахунку прожиткового мінімуму. «Ми визначимо, що таке прожитковий мінімум – що це стандарт соціального захисту, це мінімальна гарантована достатня для виживання людини сума», – кажуть у міністерстві. Ця сума не може становити 2000 гривень..
Над QR-кодами для відвідування громадських місць вже працюють. Мінцифри розробляє стратегію впровадження системи QR-кодів для публічних місць. Як це буде працювати? Наприклад, ви заходите в торговий центр або ресторан, фотографуєте QR-код. Вам відкривається веб-сторінка, вказуєте номер телефону і час, скільки ви плануєте перебувати в публічному місці.
Система автоматичної фіксації порушень ПДР почала розпізнавати і автомобілі на іноземній реєстрації. Прикордонник при в’їзді авто на номерах іноземної реєстрації вносить в базу даних номер машини, ПІБ і паспортні дані того, хто був за кермом. Потім, якщо водій на цій машині перевищить швидкість, то система автоматично знаходить дані порушника, взявши їх з бази даних ДПСУ.
P.s.
Цієї неділі, 22 листопада, свій день народження святкуватиме перший мобільний банк в Україні – monobank. 🍰 🎉
День фінансів: "життєвий цикл" підприємця, можливості банку від Укрпошти
Армія «котиків» продовжує рости з кожним днем, але далеко не всі знають про цікаві факти і «фішки» банку. Тому ми вирішили перевірити ваші знання.

Тест для котиків 🐱 або Що ж може mono?

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас