MediaTek купує частину бізнесу Intel за $85 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MediaTek купує частину бізнесу Intel за $85 мільйонів

Фондовий ринок
431
Великий виробник мобільних платформ MediaTek заявив про купівлю підрозділу Intel під назвою Enpirion Power Solutions, що спеціалізується на виробництві контролерів управління живленням для електронних пристроїв.
Очікується, що угода, яку оцінили в $85 мільйонів, буде завершена до кінця року, і зміцнить позиції чіпмейкера на мобільному ринку, дозволивши йому розширити асортимент фірмової продукції.
За даними галузевих аналітиків, поглинувши Intel Enpirion Power Solutions, тайванська компанія отримає можливість оснащувати свої мобільні платформи, ПЛІС, інтегральні схеми та іншу продукцію високоефективними рішеннями в частині живлення.
Керівництво MediaTek, в свою чергу, переконане в тому, що придбання настільки вагомого підрозділу Intel посприяє зміцненню конкурентоспроможності та ефективності всього бізнесу компанії.
За даними інсайдерів, ще однією причиною зацікавленості MediaTek в поліпшенні власних контролерів управління живленням стало надходження великого замовлення від Google на інтеграцію лінійки продуктів Intel Enpirion.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас