До суду надійшов позов про зміну заступника голови правління і голови наглядової ради ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До суду надійшов позов про зміну заступника голови правління і голови наглядової ради ПриватБанку

Фондовий ринок
370
Окружний адміністративний суд Києва (ОАСК) отримав позов про зміну голови правління державного ПриватБанку Петра Крумханзла і голови наглядової ради Шерона Іскі, повідомила прес-служба суду.
Позивач просить визнати протиправною бездіяльність Нацбанку з урахуванням того, що центробанк не направив до наглядової ради банку вимоги про заміну зазначених керівників. Також суд просять зобов’язати НБУ направити в ПриватБанк вимогу про їх звільнення через неналежне виконання ними посадових обов’язків, що призвело до порушення банком вимог законодавства.
ПриватБанк запустив новий канал комунікації для торговців з POS-терміналами
Суд вирішує питання про відкриття провадження за цим позовом.
Нагадаємо, в лютому цього року Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження за позовом первинної профспілкової організації співробітників ПриватБанку до НБУ про зобов’язання направити в банк вимогу про заміну Крумханзла. Тоді в ПриватБанку цей позов назвали тиском, і до сьогоднішнього дня позивачі успіху так і не домоглися.
Крім того, 4 травня Печерський райсуд Києва відмовився звільнити Крумханзла. Суддя не захотіла задовольнити позов первинної профспілкової організації співробітників банку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас