Amazon запустила сервіс з онлайн-продажу рецептурних ліків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запустила сервіс з онлайн-продажу рецептурних ліків

Фондовий ринок
225
Amazon входить в фармбізнес з новою пропозицією під назвою Amazon Pharmacy, що дозволяє клієнтам в США замовляти рецептурні ліки з доставкою додому, включаючи безкоштовну доставку для учасників Amazon Prime.
Як повідомляє CNBC, запуск Amazon Pharmacy є найбільшим кроком онлайн-рітейлера на ринок з оборотом $300 млрд. Це загрожує пануванню традиційних аптек, таких як CVS і Walgreens, а також інших великих роздрібних продавців, що пропонують аптечні послуги, включаючи Walmart.
Для Amazon запуск нової пропозиції є дуже своєчасним. Американці все частіше покладаються на отримання ліків поштою, щоб уникнути потенційного зараження коронавірусом.
«Ми хотіли спростити для людей одержання ліків, розуміння вартості і доставку їх додому, – сказав Т. Джей Паркер, віцепрезидент Amazon по фармацевтиці.
Клієнти старше 18 років отримають доступ до аптек на цьому тижні в 45 штатах, за винятком Гаваїв, Іллінойсу, Кентуккі, Луїзіани і Міннесоти. Amazon з часом запустить пропозицію і в цих штатах.
Перед оформленням першого замовлення, сайт може задати клієнтам низку стандартних питань, зокрема про їхню дату народження, стать, вагітність та інші.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас