Windrose запускає рейси з Києва до Запоріжжя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windrose запускає рейси з Києва до Запоріжжя

Особисті фінанси
278
Український авіаційний перевізник Windrose (“Роза Вітрів”), який базується в Київському міжнародному аеропорту” Бориспіль”, з 1 грудня запускає рейси з Києва до Запоріжжя і назад.
Про це повідомляє пресслужба компанії на своїй сторінці у FACEBOOK.
“Ми зближуємо вже дев’ять міст України: Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Миколаїв, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Херсон та Харків регулярними авіарейсами, аби ви швидко потрапили до важливих для себе місць, і стали від того трохи щасливішими”, – ідеться в повідомленні.
Рейси будуть виконуватися щодня.
Зазначається, що виліт з Києва здійснюватиметься о 20:10 (приліт до Запоріжжя о 21:35), виліт із Запоріжжя – о 07:00 (приліт до Києва о 08:30).

Довідка Finance.ua:

  • Державіаслужба оголосила про набуття чинності оновленими правилами перевезень пасажирів і багажу повітряним транспортом. Зміни почали діяти з 3 листопада 2020 року.
  • З 17 грудня 2020 авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відкриє рейси до одного з найбільших аеропортів Європи – лондонського «Хітроу». При цьому МАУ продовжуватиме польоти в інший аеропорт столиці Великобританії – «Гетвік».
  • Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air готується до очікуваного відновлення авіаперевезень навесні, заявляючи про наявність достатніх ресурсів, щоб спокійно пережити зиму.

Рейтинг кредитних карток для подорожей

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас