День фінансів: карантин вихідного дня, час для пенсіонерів, феномен нерухомості Мюнхена — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: карантин вихідного дня, час для пенсіонерів, феномен нерухомості Мюнхена

884
Середа, 11 листопада. Рішення щодо карантину вихідного дня прийнято. Чи чекати на підтримку?
В Україні ввели карантин вихідного дня. З 14 листопада вводять нові обмеження, які діятимуть з 00:00 суботи до 00:00 понеділка. Кожні вихідні.
День фінансів: карантин вихідного дня, час для пенсіонерів, феномен нерухомості Мюнхена
Згідно з рішенням уряду, у вихідні буде заборонена робота розважальних закладів, ресторанів, кафе, спортзалів, ТРЦ і непродуктових магазинів. Заборонили і проведення культурно-мистецьких заходів. При цьому МОЗ пропонує впровадити час для пенсіонерів.
Кабмін готовий підставити плече бізнесу. У всякому разі про це говорить прем’єр-міністр Денис Шмигаль. “Ми розуміємо, що будь-які обмежувальні заходи впливають на роботу частини бізнесу. Тому повною мірою відновимо і розширимо програми підтримки”, – пише Шмигаль. Детальніше про програми, які зібралися розширити.
Три джерела фінансування боротьби з Covid-19. За словами того ж прем’єра, коронавірусний фонд на сьогодні є абсолютно відкритим, на сайті Міністерства фінансів видно кожну гривню, яка розподілена і яка використана.
*Чи бояться українці штрафів за відсутність маски? * 6 листопада депутати прийняли законопроект, згідно з яким відповідальність українців-порушників маскового режиму змінили. Якщо раніше за відсутність масок могли оштрафувати на 17 тис. грн, то зараз штраф буде неприємним, але посильним для будь-якого працюючого українця – від 170 до 255 гривень. Правда, штрафувати зможуть на місці. Ми вирішили запитати читачів, що вони думають про це і чи планують платити?
Київміськбуд ввів в експлуатацію черговий ЖК Укрбуду. Холдингова компанія Київміськбуд ввела в експлуатацію житловий комплекс Пектораль в Святошинському районі Києва, який прийнятий в управління від будівельної компанії Укрбуд Девелопмент.
Розповімо про нерухомість у Мюнхені. Якщо ви також звикли спостерігати і за нерухомістю за кордоном, рекомендуємо ознайомитися з матеріалом про Мюнхен.
День фінансів: карантин вихідного дня, час для пенсіонерів, феномен нерухомості Мюнхена
Чому ми пишемо саме про це місто, запитаєте ви? Другий рік поспіль Мюнхен відзначається найвищим рівнем переоцінки житла. Ніде в Німеччині і в жодному місті світу немає такого розриву між цінами на нерухомість і доходами місцевих жителів. Finance.ua розібрався, у чому причина:

Нерухомість в Мюнхені. Феномен чи мильна бульбашка? 🧼

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас