Глобальні інвестиції в комерційну нерухомість скоротилися на 31% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глобальні інвестиції в комерційну нерухомість скоротилися на 31%

Нерухомість
651
Інвестиції в комерційну нерухомість по всьому світу почали поступово відновлюватися. У третьому кварталі 2020 року глобальні капіталовкладення в комерційні об’єкти зросли на 23% в порівнянні з попереднім кварталом до $ 147 млрд. Однак у річному обчисленні обсяг продажів комерційної власності скоротився на 31%.
Про це повідомляє Property Times.
Зокрема, у Європі обсяг капіталовкладень в комерційні об’єкти збільшився на 11% в порівнянні з попереднім кварталом до $57 млрд. Але цей показник знизився на 37% в порівнянні з роком раніше.
Найкраще йшли справи в Великобританії, Франції та Ірландії. Обсяг інвестицій в комерційну нерухомість в Америці збільшився на 30% в порівнянні з попереднім кварталом до $64 млрд, повернувшись до рівня 10-річної давності. Обсяг інвестицій в комерційну нерухомість Азіатсько-Тихоокеанського регіону збільшився на 38% в порівнянні з попереднім кварталом до $ 26 млрд, що стало найшвидшим зростанням у всіх регіонах світу.
Фахівці консалтингової компанії CBRE вважають, що глобальні інвестиції в комерційну нерухомість продовжать помірне відновлення до тих пір, поки не стане доступною і не набуде широкого поширення вакцина від коронавіруса. Оскільки в нинішньому році це малоймовірно, вони оцінюють зниження за весь 2020 рік приблизно в 38%. Це краще, ніж під час глобальної рецесії 2008 року, коли глобальні інвестиції скоротилися на 58%.
За матеріалами:
Dim.Ria
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас