В Україні почала працювати комісія з регулювання азартних ігор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні почала працювати комісія з регулювання азартних ігор

Казна та Політика
416
Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей вже розпочала свою роботу.
Як повідомляє міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у своєму Телеграм-каналі, під час засідання робочої групи з азартних ігор обговорено проєкт постанови щодо цього напрямку.
«Під час засідання до складу робочої групи були включені голова та члени комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Учасники обговорили проєкт постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та проведення азартних ігор». Новообраний голова комісії Іван Рудий повідомив, що комісія вже розпочала свою роботу: оформлені реєстраційні документи, отримана печатка та почалась процедура відкриття розрахункового рахунку у Державній казначейській службі України», – написав Немчінов.
За його словами, документ регулюватиме види діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор на території України. Зокрема, діяльність у цій сфері буде проводитися виключно за наявності у суб’єкта господарювання відповідних передбачених законом ліцензій. Саме ця комісія здійснюватиме їх видачу і розробить ліцензійні умови для кожного виду діяльності з урахуванням особливостей різних сфер.
Ліцензійні умови з’являться найближчим часом у відкритому доступі для публічного обговорення, після чого будуть винесені на затвердження урядом, зауважив урядовець.
Окрім того, проєктом постанови пропонується встановити вичерпний перелік документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з організації та проведення азартних ігор, а також визначити перелік вимог, обов’язкових для виконання під час провадження зазначеної діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор.
Нагадаємо, Немчінов 23 вересня поінформував, що уряд вирішив створити в Україні Комісію з азартних ігор та лотерей. У ній працюватиме 230 осіб, у тому числі голова та 6 членів комісії. Вона буде розташована у Києві, на бульварі Лесі Українки, 26.
Кабмін 21 жовтня призначив Івана Рудого головою цього органу, а також двох із шести членів комісії із регулювання азартних ігор та лотерей.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас