Nokia збирається повернути на ринок свої легендарні телефони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia збирається повернути на ринок свої легендарні телефони

Фондовий ринок
3706
Ходять чутки, що HMD Global планує відродити дві класичні моделі Nokia, так само, як вона повернула легендарні 3310 і 8110. Цього разу компанія сподівається викликати ностальгію серед людей, які пам’ятають більш престижні пропозиції Nokia.
Nokia 6300 – одна з двох моделей, що повертаються. Завдяки класичному зовнішньому вигляду і міцному корпусу з нержавіючої сталі, цей телефон був досить популярний серед ділових людей свого часу і в цілому був солідним середнім класом.
Інший телефон, здається, не заснований на конкретній моделі, а скоріше натхненний серією Nokia 8000 – у них були висувні кришки клавіатури і вони були відомі своїм майстерним виробництвом. Наприклад, 8910i мав титановий корпус. Корпус 8800 Gold Arte був покритий 18-каратним золотом, в той час як Sapphire Arte мав сапфіровий камінь, вбудований в D-Pad і так далі.
Не зовсім ясно, чи будуть ці смартфони працювати на операційній системі KaiOS, як деякі поточні лінійки HMD: 8110, 2720 Flip і 800 Tough. У будь-якому випадку, у них буде більше можливостей, ніж у базових функцій телефонів компанії. Обидві нові моделі матимуть можливість підключення 4G LTE і повинні бути офіційно представлені через кілька тижнів.
Nokia збирається повернути на ринок свої легендарні телефони
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас