День фінансів, 3 листопада: штрафи за маски на підборіддях, відстрочка РРО, в напрямку дистанційної роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 3 листопада: штрафи за маски на підборіддях, відстрочка РРО, в напрямку дистанційної роботи

699
У вівторок, 3 листопада, особливо відзначилися народні обранці:
Штрафи за маски на підборідді. Депутати в першому читанні ухвалили законопроєкт, який зобов’язує підприємства стежити за тим, щоб відвідувачі правильно носили маски. Штрафуватимуть тих, хто впустить в громадський транспорт, торгові центри та будь-які інші заклади відвідувачів, у яких маски надіті на підборіддя. Подробиці за посиланням.
Паспорти та номерні знаки – поштою. Рада ухвалила закон про роботу ЦНАП, яким вносяться зміни до деяких законодавчих актів України, щоб оптимізувати мережу і функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалити доступ до адмінпослуг, які надаються в електронній формі.
Дистанційна робота за основу. Верховна Рада ухвалила законопроєкт про дистанційну роботу за основу.
День фінансів, 3 листопада: штрафи за маски на підборіддях, відстрочка РРО, в напрямку дистанційної роботи
Законопроєкт передбачає, що дистанційну роботу можна поєднувати з роботою в офісі. Працівник може виконувати роботу в будь-якому місці, мати власний графік, але бути забезпеченим необхідним обладнанням і програмами.
РРО для “спрощенців” відстрочать на рік. Нардепи підготували законопроєкт, який передбачає відстрочку застосування касових апаратів для спрощеної системи оподаткування до 1 січня 2022 року. Про це оголосив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.
Нагадаємо, раніше передбачалося, що з 1 січня 2021 року використання РРО для певних видів діяльності II-IV груп фізичних осіб-підприємців стане обов’язковим, а з 1 квітня 2021 року такий обов’язок виникав для всіх платників єдиного податку II-IV груп.
Коли чекати на обов’язкові пенсійні накопичення До кінця 2020 року Верховна Рада може ухвалити законопроєкт, який запровадить обов’язкові пенсійні накопичення. Про це повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна. За її словами, необхідно до кінця цього року ухвалити законопроєкт, який введе обов’язкові пенсійні накопичення, щоб наступного року можна було підготуватися технічно, а з 1 січня 2022 року почати внески.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас