Заступник голови правління Радабанку Юрій Бабаєв: «Навіть у найкращі часи потрібно працювати» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Заступник голови правління Радабанку Юрій Бабаєв: «Навіть у найкращі часи потрібно працювати»

Фінтех і Картки
395
Юрій Володимирович Бабаєв курує роздрібний і VIP-бізнес АТ «АБ «РАДАБАНК» і розповідає, як реагує банк на труднощі в ритейлі та інших напрямках бізнесу.
— Стратегія РАДАБАНКУ спрямована на розвиток бізнесу з урахуванням зовнішніх змін, споживчих звичок і попиту. Основне завдання — передбачити потреби клієнтів в майбутньому і максимально оперативно вирішувати виникаючі поточні питання сьогодні. Банк, який підтримує клієнтів зараз, стане для них постійним фінансовим партнером надалі. Тому ми скасували штрафи за прострочку кредитів, автоматично лонгували термін дії платіжних карток, а також перестали стягувати абонплату за користування POS-терміналами для непрацюючого бізнесу.
Заступник голови правління Радабанку Юрій Бабаєв: «Навіть у найкращі часи потрібно працювати»
РАДАБАНК — один з перших в Україні, хто запровадив BankID як банк-ідентифікатор. Банк є учасником проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» зі створення фінансової платформи, яку ми використовуємо для контактів з клієнтами. У нас є цифровий канал обслуговування клієнтів RB24 і для більш оперативного вирішення фінансових питань клієнтів дистанційно ми розширили його можливості.
Для користувачів програми «Електронний гаманець» і «IT Card», пакету послуг «RADAcard» стала можлива активація нарахування відсотків на залишок. Досить натиснути кнопку «Активувати» на карті в головному меню RB24. Також у нашому додатку доступний вже звичний набір послуг — оформлення овердрафту на зарплатну картку, оплата комунальних послуг, поповнення мобільного рахунку та інші.
У період карантину для власників елітних карток РАДАБАНК зробив доступним страхування на лікування захворювання на коронавірус. Разом з оформленням преміальної картки РАДАБАНК, крім всіх інших переваг користування карткою, клієнт отримує страховий поліс для виїжджаючих за кордон, в якому вже передбачено страхування від CОVID-19. Що дає поліс. Перше: якщо у клієнта є підозра на захворювання, він може пройти тестування на CОVID-19; друге: при позитивному результаті клієнт отримує лікування протягом 14 днів; третє: ми відшкодовуємо витрати на дострокове повернення в Україну з дозволу лікарів; четверте: поліс передбачає компенсацію на проїзд будь-яким транспортом або літаком, якщо клієнт не зміг повернутися в термін за станом здоров’я. Піклуючись про клієнтів, ми все ж вважаємо за краще, щоб вони були здорові.
Цей рік додав багато завдань, щоб банк продовжував функціонувати безпечно, й ми зуміли оперативно перебудувати бізнес-процеси і забезпечили максимально безпечну роботу персоналу при збереженні рівня сервісу для клієнтів.
Найближчим часом одним з ключових пріоритетів РАДАБАНКУ буде робота з кредитним портфелем і клієнтами, зокрема, з тими позичальниками, які користуються кредитними канікулами. Також ми очікуємо відновлення попиту на депозити і закликаємо клієнтів відкривати їх уже сьогодні.
Фахівці РАДАБАНКУ здійснять низку доробок в RB24, які допоможуть клієнтам вирішувати фінансові питання дистанційно. Також ми трансформуємо мережу, концентруємося на поліпшенні сервісу, розробці та впровадженні нових продуктів.
РАДАБАНК продовжує розвивати напрямки роздрібного обслуговування, vip-banking і корпоративний бізнес, розширюючи компетенцію персональних менеджерів. У нас сильна команда однодумців і ми бачимо можливості для розвитку.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас