Google збирається виробляти свої гаджети з перероблених матеріалів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google збирається виробляти свої гаджети з перероблених матеріалів

Фондовий ринок
255
Компанія Google не втомлюється боротися за поліпшення екологічної обстановки на планеті. До 2022 року при виробництві гаджетів компанії будуть використовувати перероблений пластик.
Про це Google повідомляє у своєму офіційному блозі.
Компанія зробила акцент на тому, що створює технології, які ставлять людей на перше місце і розширює доступ до переваг цих технологій. Таким чином Google прагне скоротити збиток, що завдається навколишньому середовищу від зростаючої кількості гаджетів.
У продуктах Google, включаючи нещодавно випущені смартфони Pixel 5 і динаміки Nest Audio, тепер використовуються матеріали, придатні для вторинної переробки. Компанія поставила мету до 2022 року створювати більш екологічні продукти, але досягла її набагато раніше.
Задня кришка Pixel 5 зроблена зі 100% переробленого алюмінію, що знижує вуглецевий слід продукту на 35%, а динаміки Nest Audio на 70% складаються з переробленого пластику.
Також Google заявляє, що поставила перед собою нову мету — до 2025 року використовувати перероблені або відновлювані матеріали як мінімум в 50% всього пластику, що входить до складу апаратних продуктів компанії.
Крім того, Google заявила, що шукає способи зменшити кількість сміттєвих звалищ. До 2022 року компанія взяла на себе зобов’язання отримати сертифікацію UL 2799 Zero Waste to Landfill (стандарт по нульовим відходам і їх витоку) для всіх своїх складальних виробництв, що означає, що більша частина відходів, вироблених на цих майданчиках, буде йти на переробку.
Компанія додала, що продовжує підтримувати 100% вуглецево-нейтральну доставку продуктів безпосередньо споживачам, а до 2025 року бере на себе зобов’язання забезпечити для всіх продуктів упаковку, вироблену на 100% без пластику і зі 100% перероблюваних матеріалів.
У заяві не уточнюється, чи буде це поширюватися на аксесуари гаджетів, такі як кабелі та зарядні пристрої, які зазвичай поставляються разом зі смартфонами і динаміками. Google перевиконала план, поставлений в 2019 році, і заявляє про те, що до 2022 року всі пристрої компанії будуть містити перероблений пластик.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас