Tesla відкликає електрокари Model Y для програмного оновлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla відкликає електрокари Model Y для програмного оновлення

Технології&Авто
398
Компанія Tesla і Національне управління безпекою руху на трасах США (NHTSA) підтвердили, що деякі автомобілі Model Y були відкликані через несправність стоп-сигналу автопричепа. Про це повідомляє портал ITC.ua.
“Компанія Tesla відкликає деякі автомобілі Model Y 2020 року, оснащені загальним заднім ліхтарем і опцією буксирувального пристрою. Помилка програмного забезпечення перешкоджає увімкненню стоп-сигналів причепа. Таким чином, ці автомобілі не відповідають вимогам Федерального стандарту безпеки автотранспортних засобів №108 “Ліхтарі, світловідбиваючі пристрої і пов’язане з ними обладнання”. Відкликанню підлягають 2567 автомобілів Model Y, які були випущені в цьому році”, – зазначає NHTSA.
Зазначається, що оскільки проблема полягала в програмній помилці, то її усунення не потребуватиме суттєвих переробок.
“Фактично, усунути проблему можна за допомогою бездротового програмного оновлення. Tesla вже випустила його і повідомить клієнтів, яких стосується ця проблема. При цьому немає необхідності привозити автомобілі в сервісні центри для усунення помилки. Виправлення вже міститься в оновленні прошивки 2020.36.12 і новіших версіях, які вже встановлені на більшості автомобілів Model Y”, – повідомляє видання.
Фото: itc.ua
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас