Ще одна країна запускає авіарейси під час карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одна країна запускає авіарейси під час карантину

Світ
483
В Ізраїлі оголосили про поступове відновлення міжнародного авіасполучення. Так, опівночі з 15 на 16 жовтня, польоти в країні відновлять відразу 30 зарубіжних авіакомпаній. В цей час почне роботу аеропорт імені Бен Гуріона.
Вже неділю, 18 жовтня, в країні очікується 24 рейси великих ізраїльських авіакомпаній “Ель-Аль” і “Israir”. Також стало відомо, що наступного тижня відновить польоти і авіакомпанія “Аркія”.
Хто зможе потрапити в країну. Раніше в Ізраїлі продовжили термін дії карантинних обмежень до 18 жовтня, а прем’єр-міністр попереджав, що карантин може тривати і довше. Разом з тим громадяни Ізраїлю, які після відновлення авіаперельотів будуть вилітати в країни “зеленого” списку, не повинні будуть після прибуття назад проходити самоізоляцію, також вони звільняються від здачі ПЛР-тестів.
Вже відомо, що рейси обслуговуватимуть поки що тільки громадян Ізраїлю, а також низку іноземців, які мають спеціальний дозвіл на в’їзд в країну. Наприклад, з метою лікування або навчання. На жаль, туристів серед перших пасажирів авіаліній не буде.
Поки що рано говорити про те, що туризм в Ізраїлі поновлюється, вважає Олександр Новіковський, заступник генерального директора “Tez Tour”. У коментарі РБК-Україна він каже, що в країні все ж таки триває локдаун, і невідомо, які будуть строки його продовження.
“Судячи з офіційних даних, ми бачимо, що карантин в Ізраїлі триває. Звичайно, дуже хочеться, щоб туризм в країні знову запустився, це було б правильно. Але в Ізраїлі, як скрізь і як у нас, все залежить від рівня захворюваності COVID-19”, – зазначає він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас