Який вигляд має готовий термінал Запорізького аеропорту (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який вигляд має готовий термінал Запорізького аеропорту (фото)

Фондовий ринок
1333
Мер Запоріжжя Володимир Буряк опублікував фотографії готового інтер’єру нового терміналу в місцевому аеропорту.
У ньому розміщено необхідне обладнання, покажчики, інформаційні монітори, місця для очікування пасажирів.
“Сподіваюся, що вже в кінці жовтня ми відкриємо термінал. Це буде велика подія не тільки для міста, але і всієї країни, тому що наш термінал нічим не гірший за європейські», — заявив Буряк.

За словами мера міста, добудували будівлю ще наприкінці 2019 року, але через низку причин її досі не ввели в експлуатацію. Раніше Буряк звинуватив у затримці обласну владу, яка затягувала підписання титулу будівництва об’єкта.
Який вигляд має готовий термінал Запорізького аеропорту (фото)
Досі узгодження документів не завершено, а відкрити двері для пасажирів аеровокзальний комплекс зможе тільки після закінчення всіх формальностей.
Новий термінал в аеропорту Запоріжжя має два рівні і площу 12320 квадратних метрів. Він може одночасно обслуговувати на виліт і приліт як внутрішні, так і міжнародні рейси. Пропускна спроможність міжнародної зони становить 250 пасажирів на годину, внутрішньої — 150 пасажирів на годину.

Термінал добудували в кінці 2019 року, після чого почали підготовчі роботи до запуску. Передбачалося, що перших пасажирів новий комплекс прийме в кінці березня 2020 року з початком польотів в Запоріжжі авіакомпанії Wizz Air.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас