День фінансів, 9 жовтня: захист інвестицій в нерухомість, зарплати міністрів, купівля Тігіпком ще одного банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 9 жовтня: захист інвестицій в нерухомість, зарплати міністрів, купівля Тігіпком ще одного банку

561
У п’ятницю, 9 жовтня, про те, як не стати жертвою шахраїв за QR-кодом, і захистити свої інвестиції в нерухомість:
Інвестиції в нерухомість захищатимуть. Міністерство розвитку громад і територій опублікувало проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав кредиторів об’єктів будівництва». Він має виключити можливість появи на первинному ринку житла нових фінансових пірамід і скандальних недобудов.
Червоно-зелені зони. Міністерство охорони здоров’я змінило список країн “червоних” і “зелених” зон. У “червоній” зоні опинилися 46 країн. Це на чотири країни менше, ніж в минулому списку. А тим часом влада в Україні розглядає ідею карантину вихідного дня в країні.
АМКУ дозволив Тігіпку купити Промінвестбанк. Антимонопольний комітет України схвалив придбання Промінвестбанку кіпрською компанією Luregio Limited, кінцевим бенефіціаром якої є український бізнесмен Сергій Тігіпко, через купівлю ТОВ “Фінансова компанія “Фортіфай”.
Обмани за допомогою QR-кодів. В Україні шахраї використовують QR-коди, щоб заразити телефони жертв вірусом. В результаті зловмисники отримують доступ до соціальних мереж жертви або навіть до банківського додатку. Зазначимо, що через карантин у більшості кафе і ресторанів використовують QR-код замість традиційного меню.
Зарплата Шмигаля і міністрів у вересні. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заробив у вересні 55 809,99 грн. Його оклад – 45 024,55 грн, зарплата за час відряджень – 10 005,44 грн, перерахунок зарплати за серпень – 780 грн.
День фінансів, 9 жовтня: захист інвестицій в нерухомість, зарплати міністрів, купівля Тігіпком ще одного банку
До речі, міністр, прем’єр-міністр і віце-прем’єр отримують однакові оклади, але різні надбавки, в тому числі і премії за результатами роботи, доплати за стаж тощо. В середньому міністри можуть заробляти до 80 тис. грн.
А щоб у вас завжди була фінансова подушка і ви не рахували гроші до зарплати, ми пропонуємо відчутну прибавку до депозитів. До списку банків у нашій програмі “Бонус до депозиту” приєднався і Креді Агріколь Банк. Детальніше про умови і можливості – нижче за посиланням.

Отримати бонус до депозиту Креді Агріколь Банку

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас