Google анонсувала розумну колонку Nest Audio за ціною $100 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google анонсувала розумну колонку Nest Audio за ціною $100

Фондовий ринок
488
Компанія Google офіційно анонсувала нову версію розумної колонки Nest Audio. Ця модель середнього рівня приходить на заміну оригінальної версії Google Home, випущеної ще в 2016 році.
Пристрій має довгасту форму, закруглені кути і тканинне покриття. Колонка оснащена чотирма різнокольоровими LED індикаторами, інтегрованими в тканину. Вони загоряються в тих випадках, коли колонка слухає голосові команди або відповідає на запити. Колонка на 70% виготовлена з переробленого пластику і доступна в кількох кольорах.
Google анонсувала розумну колонку Nest Audio за ціною $100: гучність збільшена на 75%, потужність басів – на 50%.
Нова модель Google Nest Audio також отримала поліпшену аудіосистему. Пристрій містить 19-міліметровий високочастотний динамік, 75-міліметровий середньо- і низькочастотний динамік і 3 мікрофони. За запевненнями виробника, новинка забезпечує приріст гучності звучання на 75% і на 50% сильніші баси в порівнянні з оригінальною версією Google Home.
Google анонсувала розумну колонку Nest Audio за ціною $100
Розумна колонка Google Nest Audio підтримує роботу Google Assistant і дозволяє відтворювати музику, контролювати роботу пристроїв розумного будинку, озвучувати прогноз погоди і т.п. Для поліпшення якості передачі звуку можна об’єднати кілька окремих колонок в стереосистему або інші конфігурації.
Нова розумна колонка Google Nest Audio вже доступна для попереднього замовлення за ціною $99,99. Фактичні продажі почнуться 5 жовтня в 21 країні.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас