Перший гнучкий смартфон HTC показали на патентних зображеннях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший гнучкий смартфон HTC показали на патентних зображеннях

Технології&Авто
578
HTC поки не представила власного смартфона з гнучким екраном – але судячи з нещодавно опублікованого патенту, таке рішення незабаром може з’явитися в портфоліо виробника.
Документація, що засвітилася в мережі, розкрила ключові особливості конструкції неанонсованого пристрою, дизайн якого відрізняється від гаджетів інших брендів, які вже надійшли на ринок.
Перший гнучкий смартфон HTC показали на патентних зображеннях
Судячи з патентних зображень, дисплей оригінальної розкладачки складається не всередину, а назовні. При цьому HTC пропонує використовувати спеціальний зубчастий механізм, який контролює амплітуду розкриття дисплея. Інженери HTC зазначають, що таке рішення дозволить виключити надмірну деформацію екрана і тим самим подовжити термін його безвідмовної експлуатації.
Перший гнучкий смартфон HTC показали на патентних зображеннях
Дизайнери видання LetsGoDigital, вивчивши патентну документацію, створили серію реалістичних рендерів, які дозволяють вивчити можливий зовнішній вигляд пристрою HTC з гнучким дисплеєм. Ніяких технічних характеристик подібного гаджета компанія не наводить, так само як і не розкриває плани щодо виходу гнучкого смартфона.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас