«Ковальська» інвестує в UNIT.City $70 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Ковальська» інвестує в UNIT.City $70 млн

Фондовий ринок
1264
ПБГ «Ковальська» та UFuture оголошують про співпрацю та розпочинають будівництво нових бізнес-кампусів на території UNIT.City.
До кластеру – п’ять бізнес-кампусів загальною площею 70 тис. кв. м. Інвестиції в розвиток інноваційного парку з боку промислово-будівельної групи складають понад $70 млн.
Очікуваний термін реалізації проєкту — 4 роки.
Проєкти «Ковальської» у UNIT.City відповідатимуть принципам стійкої архітектури, серед яких інноваційність, естетичність та екологічна безпечність. Передбачається, що споруди отримають сертифікацію Leed Silver, що означатиме, що вони витрачатимуть на 25% менше енергії і води в ході експлуатації.
Кампуси від «Ковальської» інтегруються в загальний архітектурний контекст UNIT.City. Для розробки їх проєктів «Ковальська» залучила відоме європейське архітектурне бюро APA Wojciechowski та міжнародну інженерну компанію TEBIN.
Кампус В04 матиме динамічну об’ємну форму кристалу. Масивності споруді додаватимуть рельєфні архітектурні деталі на фасаді. В04 буде чітко й виразно підкреслювати межі простору й вирізнятися на фоні серії повністю скляних кампусів.
Кампус В06 також стане самобутнім елементом комплексу. Візуально об’єкт буде поділений на дві маси: семиповерхову, яка тримає композиційну висоту будівлі, та двоповерхову, яка висувається в сторону сусідньої споруди та консольно нависатиме над основним тілом будинку.

Довідка Finance.ua:

  • UFuture — холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, що має диверсифікований портфель активів у галузях нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики та IT.
  • ПБГ «Ковальська» — лідер ринку будівельних матеріалів і провідний девелопер України. Група об’єднує 13 підприємств реального сектору економіки, вартість яких становить $520 млн і які здійснюють повний цикл робіт від видобутку сировини і виробництва продукції до зведення споруд різноманітного призначення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас