Opel представив новий кросовер за 20 тисяч євро (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opel представив новий кросовер за 20 тисяч євро (фото)

Технології&Авто
6317
Німецький виробник з Рюссельсхайма провів світову презентацію в онлайн форматі, де показав новий стиль дизайну на наступному поколінні кросовера Mokka.
Від старої «Мокки» не залишилося і сліду. Новинка має довжину в 4,15 метра, п’ятимісну компоновку салону і місткий багажник. Побудована вона на спільній з PSA Groupe платформі CMP, яка дозволяє встановлювати в єдиний кузов всі можливі агрегати. Так Opel Mokka зі старту продажів буде пропонуватися з двома бензиновими двигунами і одним дизельним з віддачею від 100 до 130 к.с.
Opel представив новий кросовер за 20 тисяч євро (фото)
А ось електричний кросовер має електромотор потужністю 100 кВт (136 к.с.) і крутний момент в 260 Нм. Комплектується батареєю в 50 кВт/год і здатний на одному заряді проїхати до 324 км. Заряджати батарею можна і від трифазної зарядки, і від однофазної. А виробник дає гарантію на батарею на 8 років.
Opel представив новий кросовер за 20 тисяч євро (фото)
У Рюссельсхаймі стверджують, що автомобіль повністю створювався на німецькому заводі і першим в модельній лінійці отримав вдосконалений дизайн. Особливо вони підкреслюють новий логотип Opel Blitz і передню частину автомобіля, яка більше нагадує концептуальні малюнки. Перемальований і зад, а от чорний капот і дах – це лише опціональна деталь, яку клієнти зможуть отримати тільки за доплату.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас