LG придумала мобільний комп'ютер з гнучким дисплеєм, що згортається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG придумала мобільний комп'ютер з гнучким дисплеєм, що згортається

Технології&Авто
396
Південнокорейська компанія LG, за повідомленням ресурсу LetsGoDigital, запатентувала пристрій, виконаний на основі гнучкого дисплея. Можливо, незабаром такий гаджет буде показаний у вигляді робочого прототипу.
Інформація про новинку опублікована на сайті Управління США з патентів і торгових марок (USPTO). Як можна бачити на ілюстраціях, мова йде про мобільний настільний апарат в корпусі у вигляді прямокутного паралелепіпеда. Цей гаджет буде оснащений гнучким екраном, що витягується.
LG придумала мобільний комп'ютер з гнучким дисплеєм, що згортається
Взаємодіяти з панеллю користувачі зможуть за допомогою спеціального пера, для зберігання якого передбачено відсік в бічній частині. Витягати екран можна буде або вручну, або моторизованим способом – за допомогою спеціальних кнопок.
На верхній панелі корпусу передбачений традиційний екран у вигляді смуги. На ньому зможе відображатися різна інформація і відомості про поточний статус. Крім того, згадана вбудована камера для фото- та відеозйомки.
Відомостей про призначення новинки поки немає. Можливо, гаджет зможе стати альтернативою планшету або смарт-дисплею. Є також імовірність, що проектується якийсь навчальний пристрій.
Так чи інакше, але зараз виріб існує тільки в патентній документації. Про плани LG щодо його виведення на комерційний ринок нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас