Samsung запатентувала екран для смартфонів, що згортається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентувала екран для смартфонів, що згортається

Технології&Авто
368
Samsung продовжує роботу над створенням нових пристроїв з гнучкими екранами. Незабаром після анонсу моделі Galaxy Z2 в мережі засвітилася патентна документація з описом ще більш оригінального гаджета, екран якого згортається в трубку і ховається всередині корпусу апарата.
Список патентів Samsung, на додачу до вже реалізованих в складі моделей Galaxy Z Flip і Galaxy Z Fold 2 технологій, поповнив документ, що описує нову концепцію створення смартфонів з гнучким екраном. Судячи з опублікованих схем, пристрій являє собою металевий корпус з поздовжнім прорізом по всій довжині. Всередині конструкції розташований ролик, на який намотаний гнучкий дисплей. У «похідному» положенні екран згортається, роблячи корпус гаджета дуже компактним.
Samsung запатентувала екран для смартфонів, що згортається
Відповідно до джерела, смарт-пристрій Samsung з можливістю прокрутки не обмежуватиметься смартфоном – в документації зазначається, що представлена ​​розробка може бути також використана для створення телевізора з великим дисплеєм без підтримки сенсорного управління. Чи планує вендор найближчим часом випустити пристрій в зазначеному форм-факторі, поки не відомо.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас