Як можна дізнатися про наявність податкового боргу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як можна дізнатися про наявність податкового боргу

Казна та Політика
3011
На офіційному вебпорталі ДПС оприлюднюється інформація про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг. Ці дані можна переглянути за посиланням.
Про це повідомляє Головне управління ДПС у Запорізькій області.
Крім того, на офіційному вебпорталі ДПС працює електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», який розміщено на його головній сторінці.
Як перевірити:
  • для перевірки надійності ділового партнера, зокрема, щодо сумлінності у сплаті податків, достатньо ввести відому інформацію в одне з полів або в обидва поля, і система повідомить інформацію щодо відсутності або наявності боргу у платника податків.
Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету надає платнику податків з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів.

Довідка Finance.ua:

  • Штрафні санкції та пеня у разі порушення податкового законодавства протягом дії карантину не застосовуються.
  • З 23 травня скорочено строк для самостійного погашення платником податків суми податкового боргу з 60 до 30 к. дн. з дня надіслання платнику податкової вимоги.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас