Які авто купували українці в серпні (рейтинг) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які авто купували українці в серпні (рейтинг)

Особисті фінанси
1735
Впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на купівлю цих авто склала 210 млн. доларів США.
Про це пише RST.ua.
Найбільшу кількість нових автомобілів зареєстрували в Києві. У столиці за місяць придбали майже 3 тис. машин. Також у трійку лідерів ввійшли Дніпро та Харків.

Сервіс оформлення електронних полісів автоцивілки 🚙

Серед брендів, в Україні найбільшу кількість продажів отримало Renault. Цих автомобілів зареєстрували понад 1,3 тис. на загальну суму 21 млн. доларів, якщо не враховувати вартість додаткового обладнання. Також у серпні був попит на Toyota і Volkswagen, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.
Поміж моделей минулого місяця найбільшу кількість реєстрацій отримав кросовер Renault Duster. Крім нього українці часто купували Toyota RAV4 і Renault Logan.
У серпні зареєстрували 5 тис. кросоверів, що складає майже 75% від загального обсягу авторинку. 33% від усіх зареєстрованих машин минулого місяця були обладнані дизельними двигунами, а 25% автомобілів мали ціну понад 35 тис. доларів без врахування вартості додаткового обладнання.
Які авто купували українці в серпні (рейтинг)
Серед найдорожчих авто минулого місяця – Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-AMG GT, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів Porsche Taycan.
Нагадаємо, у липні цього року в Україні зареєстрували понад 8,3 тис. нових автомобілів на суму 260 млн. доларів. Це показник на 10% вищий минулорічного. Впродовж всього літа українці придбали 22 тис. нових авто загальною вартістю 670 млн. доларів США.

Довідка Finance.ua:

  • З 1 червня відбувся офіційний запуск камер автоматичної фіксації порушень ПДР. Камери автофіксації порушень правил дорожнього руху функціонують в Україні вже два місяці. За цей час зафіксували понад 1 млн автомобілів, що перевищили швидкість.
  • В Україні водіїв з 3D-номерами штрафуватимуть, оскільки ті не відповідають встановленим вимогам і нормам.
Плануєте купити нове авто, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо кращі варіанти:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас