День фінансів, 10 вересня: Renault від ЗАЗ, захист від колекторів, рівень економічної свободи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 10 вересня: Renault від ЗАЗ, захист від колекторів, рівень економічної свободи

507
У четвер, 10 вересня, здивував ЗАЗ і обнадіяв НБУ.
Renault на ЗАЗі. ЗАЗ оголосив про початок виробництва автомобілів Renault. Як повідомляється, на сайті компанії, перед початком проекту ЗАЗ пройшов масштабну модернізацію, щоб повністю відповідати міжнародним стандартам якості Groupe Renault.
Рівень економічної свободи. Місце України. Україна піднялася на сім позицій з 138 на 131 місце в рейтингу “Економічна свобода в світі – 2020”. Але все ще залишається в найбільш економічно невільній групі і є там єдиною європейською країною.
Доступність оренди житла в містах України. Аналітики вивчили пропозиції на ринку нерухомості в Україні, співвіднесли їх із середньою заробітною платою і склали рейтинг доступності житла. Рейтинг заснований на порівнянні вартості оренди однокімнатних квартир площею від м² у вересні 2020 року з середнім доходом сім’ї з двох осіб.
До речі, на Finance.ua давно існує безкоштовний каталог іпотеки на житло в Україні 🏙️ Заходьте – корисно.
На що українці беруть гроші в МФО. На MFO summit 2020 року, який проходив у Києві 9 вересня, журналісти Finance.ua змогли дізнатися, на що українці найчастіше беруть кредити. Як ви гадаєте? Переходьте за посиланням – і дізнавайтеся, чи правильні ваші припущення. Ви також завжди можете перевірити ще раз МФО за рейтингом мікрофінансових організацій України від Finance.ua.
А що, якщо загрожують колектори? У продовження теми боргів, особливо тих, які з нас не завжди вимагають законними способами… НБУ дав поради, як чинити, якщо вам надходять дзвінки або листи щодо кредиту, який ви не брали, і за яким не виступали поручителем. Нагадаємо, номер телефону людини і його домашня адреса – це конфіденційні дані. Детальніше про те, як себе захистити..
Наостанок пропонуємо відео для тих, хто хоче завжди бути в курсі подій на валютному ринку. Прогноз від експерта – Олексія Козирєва.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас