Google розповіла про ключові зміни в новій версії Wear OS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google розповіла про ключові зміни в новій версії Wear OS

Технології&Авто
508
Днями смарт-годинник Suunto 7 отримав довгоочікуване оновлення операційної системи Wear OS, ставши одним з перших гаджетів в сегменті, яким став доступний апдейт. Незабаром Google прокоментувала вихід фірмової прошивки для натільної електроніки, назвавши її ключові особливості.
Представники Google відзначили, що актуальна версія Wear OS буде найближчим часом доступна більшості власників смарт-годинників, побудованих на цій платформі. Серед головних нововведень у свіжій версії прошивки були названі підвищення продуктивності, а також оптимізація роботи інтерфейсу, яка, за запевненням розробників, позитивно позначиться на автономності гаджетів.
Крім того, було зменшено час суміщення зі смартфоном і підвищено швидкість обміну даними між пристроями на Wear OS і Android-гаджетами.
Повідомила компанія і про збільшення швидкості завантаження і запуску додатків на 20% порівняно з попередньою версією ПЗ. Точні терміни виходу оновленої збірки Wear OS для своїх пристроїв кожен виробник смарт-годинників оголосить окремо. Google заявила, що перехід на нову прошивку всіх сумісних пристроїв може зайняти від декількох тижнів до декількох місяців.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас