День фінансів, 8 вересня: перевірка житла, "фантомні патрулі" на дорогах, попит за соцдопомогу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 8 вересня: перевірка житла, "фантомні патрулі" на дорогах, попит за соцдопомогу

747
Вівторок, 8 вересня. Про перевірки, патрулі та відповідальність.
“Фантомні патрулі”. До кінця року на дорогах України з’являться чотири тестові програми, які дозволять фіксувати правопорушення, що відбуваються навколо поліцейського авто, навіть якщо воно рухається. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко додав, що майбутня система контролю швидкості в Україні складатиметься з кількох частин..
За соцдопомогу спитають. Міністерство фінансів вдосконалило процедуру перевірки одержувачів соцдопомоги. Для цього створили спеціальну платформу. Крім того, запустили триетапну процедуру верифікації.
День фінансів, 8 вересня: перевірка житла, "фантомні патрулі" на дорогах, попит за соцдопомогу
ПриватБанк vs Суркіси. Продовження історії. Національне антикорупційне бюро порушило кримінальну справу за фактом прийняття суддею Печерського райсуду Сергієм Вовком рішення на користь Суркісів у справі ПриватБанку. У Міністерстві фінансів заявили, що оскаржать це рішення. До речі, державний ПриватБанк за підсумками січня-липня 2020 року продовжує очолювати список прибуткових українських банків.
Ціни в новобудовах у передмісті Києва. Середньозважена вартість квадратного метра в новобудовах під Києвом за місяць підвищилася на $10, або 1,8%, до $560/кв. м. Зазначимо, в Ірпені квадратний метр в житлових комплексах зріс на 1 тис. грн, або 6,5%, до 16,5 тис. грн/кв. м, в Білогородці – на 800 грн, або 6,8%, до 12,6 тис. грн/кв. м, в Бучі – на 700 грн, або 4,9%, до 15,1 тис. грн / кв. м. Більше статистики щодо цін.
Що й казати, купівля житла – справа серйозна. Вона вимагає не тільки значних коштів, а й сталевих нервів і знань. Ми постаралися, і підготували спеціальне відео, в якому розповідаємо, як покроково перевірити об’єкти нерухомості перед придбанням.
Для тих, хто ще не знає – на Finance.ua давно існує 🏙️ Безкоштовний каталог іпотеки на житло в Україні. Не обминайте, може згодитися.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас