Подати документи до ВНЗ тепер можна через електронну пошту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подати документи до ВНЗ тепер можна через електронну пошту

Особисті фінанси
2372
Через ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції, цього року вступники можуть подати документи до закладів вищої освіти через електронну пошту, підписавши відповідні сканкопії кваліфікованим електронним підписом (КЕП/ЕЦП), або надіслати звичайною поштою (з обов’язковим описом вкладень).
Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки України.
Як подати документи дистанційно:
  • вступникам, які подавали електронну заяву та отримали рекомендацію до зарахування, необхідно сформувати з електронного кабінету та підписати КЕП або роздрукувати/написати власноруч та підписати відповідну заяву на вступ;
  • надсилання документів з використанням КЕП здійснюється на електронну адресу Приймальної комісії закладу, зазначену в Реєстрі суб’єктів освітньої діяльності ЄДЕБО;

Кредит на навчання 👨‍🎓

  • у випадках дистанційного подання оригіналів необхідних документів та укладення договору про навчання між закладом вищої освіти та вступником (за участі батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників) здійснюється впродовж 10 робочих днів від дати початку навчання.

Довідка Finance.ua:

  • Кваліфікований електронний підпис (КЕП) — те, що раніше називали ЕЦП (Електронний цифровий підпис), можна отримати безкоштовно. Це доступно в онлайн і в офлайн.
  • У Мінцифри опублікували інструкцію з правильного підписання документів електронним цифровим підписом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас