Xiaomi представила недорогий зволожувач повітря з Wi-Fi (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила недорогий зволожувач повітря з Wi-Fi (фото)

Технології&Авто
661
Компанія Xiaomi оновила лінійку фірмової побутової техніки, що випускається під брендом Mijia. Зволожувач повітря Smart Humidifier відрізняється великим об’ємом бака для води, можливістю інтеграції в екосистему розумного будинку і доступною ціною.
Прилад отримав інтелектуальну функцію контролю вологості в режимі реального часу, повідомляє Gizmochina.
За замовчуванням зволожувач запрограмований на стандартний показник на рівні 60%, але при бажанні користувач може встановити будь-яке значення в межах від 40% до 70%.
Xiaomi представила недорогий зволожувач повітря з Wi-Fi (фото)
Особливістю новинки став місткий резервуар для води об’ємом 4 літри. Його досить для безперервної роботи протягом 26 годин з моменту заправки. Крім того, для доливання води немає необхідності знімати резервуар, оскільки на корпусі пристрою передбачено спеціальний “заправний” отвір.
Xiaomi представила недорогий зволожувач повітря з Wi-Fi (фото)
На фронтальній панелі розташований регулятор, за допомогою якого можна ввімкнути зволожувач і вибрати необхідний режим роботи.
MIJIA Smart Humidifier входить в число пристроїв екосистеми розумного будинку Mijia і оснащений Wi-Fi модулем для віддаленого управління. Також в новинці реалізована підтримка голосового асистента XiaoAI. Вартість зволожувача в Китаї становить 24 долари (658 гривень).
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас