Борги за газ можуть законодавчо врегулювати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Борги за газ можуть законодавчо врегулювати

Енергетика
420
У парламенті планують законодавчо врегулювати борги на ринку газу, вже подано два законопроєкти – основний і альтернативний.
Про це розповів голова парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус, повідомляє OilPoint.
«Є ще законопроєкт про врегулювання боргів на ринку газу – між теплокомуненерго і« Нафтогазом». Він схожий з тим, що був прийнятий для врегулювання боргів на ринку електроенергії. Це складний законопроєкт», – розповів Герус.
За його словами, щодо врегулювання боргів є різні пропозиції – і списати, і погасити. У «Нафтогазу», як розповів Герус, також є своя позиція.
Зазначається, що основний законопроєкт №3800 авторства групи нардепів на чолі з заступником голови енергокомітету Олексієм Кучеренком передбачає зміни до закону «Про ринок природного газу». Цей законопроєкт також передбачає можливість підприємствам теплокомуненерго, компаніям-постачальникам газу і компаніям-операторам газорозподільних мереж домогтися списання боргів перед «Нафтогазом», сума яких становить приблизно 36,8 млрд грн.
За матеріалами:
Dim.Ria
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас