На супутниковий інтернет для літака Президента витратять 38 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На супутниковий інтернет для літака Президента витратять 38 млн грн

Казна та Політика
959
Державний Науково-дослідний інститут технологій кібербезпеки і захисту інформації оголосив тендер на модернізацію станції супутникового зв’язку, встановленої на літаку Аirbus 319-115 (реєстраційний номер UR-ABA) очікуваною вартістю 38,01 млн грн.
Про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro.
Згідно з умовами тендеру, оплату буде здійснено в 10-денний термін після виконання робіт.
Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 21 вересня, аукціон запланований на 27 жовтня.
Відповідно до технічних вимог до обладнання, модернізована станція супутникового зв’язку повинна забезпечувати доступ до мережі інтернет з використанням швидкісних стандартів Inmarsat Аеrо Global Хрrеss service з максимально можливою швидкістю 50 Мбіт/с.
При цьому обладнання, яке буде встановлено, має бути новим, а його розміри повинні по можливості збігатися з розмірами блоків і вузлів, які будуть демонтовані.
Виконавець послуг також має забезпечити гарантійне обслуговування встановленого обладнання протягом 2 років.
Відомо, що авіакомпанія “Україна”, яка перебуває в управлінні Державного управління справами, отримала літак Аirbus 319-115 (реєстраційний номер UR-ABA) після модернізації за спецзамовленням в США в 2010 році.
Салон авіалайнера складається з приміщень для президента, а також для членів делегації та супроводжуючих осіб. Президентський відсік складається з робочого кабінету (приблизно 3х3 м), місця для відпочинку (приблизно 2х2,5 м) та санвузла.
У салоні для офіційних делегацій встановлено 12 крісел, оббитих шкірою та шкірзамінником. У салоні для супроводжуючих осіб крісла обшиті шкірзамінником.
Як зазначається, з початку 2020 року Державне управління справами (ДУС) і Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабміну замовили державному авіаційному підприємству “Україна” послуги нерегулярних авіаперевезень делегацій на чолі з президентом і прем’єр-міністром на загальну суму 67,62 млн грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас