У Німеччині стартувало виробництво електрокросоверів Volkswagen ID.4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині стартувало виробництво електрокросоверів Volkswagen ID.4

Технології&Авто
3253
Незважаючи на те, що офіційна презентація електромобіля Volkswagen ID.4 поки так і не відбулася (її проведуть в кінці вересня), німецький автовиробник вже заявив про початок виробництва моделі на фабриці в Цвікау (Німеччина).
На відміну від першої моделі лінійки Volkswagen ID.3, призначеної виключно для європейського ринку, електрокросовер Volkswagen ID.4 буде вироблятися і продаватися на всіх найбільших авторинках, включаючи Європу (Цвіккау), США (Чаттануга) і Китай (Антін). У Німеччині складання вже стартувало, в Китаї також почали налагодження складальних ліній, а ось виробництво електромобілів в США почнеться не раніше 2022 року – до цього моменту в Північну Америку будуть постачати екземпляри європейськонр складання.
Німці відводять фабриці в Цвікау ключову роль у розвитку електромобільної лінійки бренду. До кінця поточного року має завершитися модернізація складальних ліній, в яку вже інвестували 1,2 млрд євро, в результаті фабрика вироблятиме виключно електромобілі.
За повний 2021 рік Volkswagen розраховує зібрати в Цвікау близько 300 тис. електромобілів на модульній платформі VW MEB. До 2025 року німці хочуть вийти на сумарний рівень виробництва в 1,5 млн електромобілів на рік.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас