Українці посіли перше місце за кількістю туристів у Анталії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці посіли перше місце за кількістю туристів у Анталії

Особисті фінанси
1491
У цьому літньому сезоні українці посіли перше місце серед туристів, які прибули в турецьку Анталію. Це місто відвідало 299 967 наших громадян. В цілому кількість туристів перевищила мільйон, повідомляє агентство Anadolu. Після громадян України ідуть росіяни (281 398 осіб), німці (221 151 осіб) і британці (85 850 осіб).
На світовому рівні турецький туристичний сектор пережив найскладніший період, повідомив агентству представник сектору туризму Реджеп Явуз. Він зазначив, що розвиток ситуації в світі може змінитися будь-якої миті, і навів як приклад порожні через відсутність туристів береги Майорки, північної Іспанії, Хорватії, Франції та Болгарії.
Згідно зі статистикою аеропорту Анталії, станом на 19 серпня в місто прибув один мільйон туристів. За словами Явуза, немає другого туристичного напрямку, який за вісім місяців поточного року прийняв таку кількість відпочивальників. І додав, що сертифікація туристичних об’єктів в Туреччині, зокрема в Анталії, стала вкрай успішним кроком з туристичної точки зору.
Нагадаємо, з 1 вересня єгипетська влада вимагатиме від усіх мандрівників, які прибувають в країну, пред’являти негативний сертифікат про результати ПЛР-тестування на коронавірус. Рішення розширити категорію осіб, від яких обов’язково потрібно тестування, було викликано збільшенням кількості випадків інфікування в деяких країнах.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас