Apple займає практично половину ринку смартфонів США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple займає практично половину ринку смартфонів США

Фондовий ринок
498
Компанія Canalys оприлюднила статистику щодо американського ринку смартфонів за підсумками другого кварталу поточного року: на тлі пандемії галузь показала 5-відсотковий спад в річному обчисленні.
За три місяці — з квітня по червень – в США було поставлено приблизно 31,9 млн «розумних» стільникових апаратів. Для порівняння: роком раніше відвантаження дорівнювали 33,4 млн одиниць.
Втім, відзначають аналітики, в квартальному обчисленні зафіксовано 11-процентне зростання. Це говорить про те, що ринок смартфонів почав поступово відновлюватися після удару коронавірусу.
Apple займає практично половину ринку смартфонів США
Беззаперечним лідером в США є Apple, яка контролює практично половину галузі – 47,1%. На другому місці перебуває південнокорейський гігант Samsung з 23,2%. Таким чином, ці дві компанії відповідальні за постачання кожних семи з десяти смартфонів на американський ринок.
На третій позиції розташовується LG з 11,0%. Далі йдуть Lenovo і TCL, результат яких за підсумками минулого кварталу склав відповідно 6,9% і 4,0%. Всі інші виробники спільно займають лише 7,7% ринку смартфонів США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас