Де дізнатися середню вартість оренди квартири в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де дізнатися середню вартість оренди квартири в Києві

Нерухомість
1256
В Україні запустили портал dashbird, який відображає статистику середніх цін на оренду квартир у столиці за останній час. Це проєкт київських розробників, які є авторами застосунку bird.
На сайті показують динаміку середніх цін для 1-, 2- та 3-кімнатних квартир за останні кілька місяців (зараз – із березня). Дані оновлюються щодня.
Як це працює. Дані для статистики надходять із застосунку bird, який працює за принципом агрегатора, тобто збирає оголошення з усіх сайтів нерухомості й відображає їх на карті. Наразі база bird містить понад 23 000 квартир. Саме вона генерує статистику, яку почали публікувати з 19 березня, на початку карантину.
Де дізнатися середню вартість оренди квартири в Києві
Сайт планують оновлювати, будуть показувати більш детальну інформацію для тих, хто хоче ретельніше проаналізувати ринок оренди, а також показувати ціни для різних районів Києва.
До речі, щоб не чекати роками і не збирати так довго потрібну суму на власний будинок або квартиру, можна скористатися іпотекою. Якщо ви хочете зупинитися саме на цьому рішенні, Finance.ua вже запустив безкоштовний каталог з іпотеками.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог 🏡

За матеріалами:
The Village Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас