День фінансів, 29 липня: гроші замість бейбі-боксів, більше TruCam на дорогах, призупинення для ФОП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 29 липня: гроші замість бейбі-боксів, більше TruCam на дорогах, призупинення для ФОП

2286
Сьогодні, 29 липня, Кабмін прийняв низку важливих рішень:
Макроекономічний прогноз. Кабмін схвалив прогноз економічного і соціального розвитку України на 2021-2023 роки, згідно з яким ВВП України у 2021 році зросте на 4,6%, ціни збільшаться на 7,3%. Середня зарплата за три роки зросте до 17 169 грн. Обмінний курс протягом 2021 року в середньому складе 29,1 гривні за долар, на кінець року – 28,8 гривні.
Гроші замість “пакунків малюка”. Кабмін має намір виплачувати по 5 тисяч гривень на одного новонародженого замість “Пакунків малюка”. Гроші збираються нараховувати на рахунок в ПриватБанку, а використовувати їх можна буде тільки на придбання товарів для малюка. До речі, за цим посиланням говоримо про випадки, коли самотні матері можуть отримувати гроші на дитину.
Погашення заборгованості з виплати субсидій і пільг. Кабмін коштом бюджетної програми погасить перед виконавцями житлово-комунальних послуг заборгованості місцевих бюджетів за пільгами та житловими субсидіями. Як зазначається, борги утворилися станом на 1 січня 2020 року..
Про інші новини середи:
На дорогах з’явиться більше TruCam. З 29-го липня в Україні ще на 43 ділянках встановлять радари TruCam для вимірювання швидкості. Також 5 наявних ділянок розширять. Всього на дорогах України буде працювати 116 приладів TruCam. Крім того, в Україні планують ввести додаткові перевірки для водіїв. Якщо протягом року водій зробить від 5 до 10 порушень, йому потрібно буде повторно здавати теоретичний і практичний іспити, тільки після цього знову зможе водити автівку.
Кличко обіцяє 99% від суми відсотків Як повідомив сьогодні мер столиці Віталій Кличко, Київрада прийняла рішення, яке дозволить компенсувати столичним підприємцям 99% від суми відсотків за кредитними договорами.
ФОП тимчасово не реєструватимуть. В Україні з 5 по 16 серпня буде припинена реєстрація юросіб, ФОП і громадських формувань у зв’язку з запуском нового Єдиного державного реєстру. Документи, подані до цього часу, повинні встигнути обробити до 7 серпня. Людей, які хочуть зареєструвати підприємство, просять почекати до 16 серпня.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас