День фінансів, 27 липня: оподаткування для IT, підвищення для бюджетників, віртуальні "сімки" від Vodafone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 27 липня: оподаткування для IT, підвищення для бюджетників, віртуальні "сімки" від Vodafone

1115
Понеділок, 27 липня. Розповімо про податки для IT, віртуальні SIM-картки і реальну ситуацію для бізнесу на карантині.
Оподаткування для IT-галузі. Нові порядки. Нардепи пропонують змінити податкову політику щодо галузі IT. Відповідний законопроект зареєстровано у ВР. Ухвалення законопроекту дозволить підвищити рівень конкурентоспроможності сфери IT до рівня «найбільш сприятливої в світі», а також збільшити дохідну частину місцевих бюджетів і соціальних фондів, сказано в пояснювальній записці. “Накодили” для вас більше деталей.
День фінансів, 27 липня: оподаткування для IT, підвищення для бюджетників, віртуальні "сімки" від Vodafone
Підвищення зарплат бюджетникам. Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України підготувало проекти постанов про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій бюджетної сфери. Планується, що мінімальна зарплата і ставка бюджетників зростуть на 37,6%.
Український бізнес на карантині. За період карантину найбільш кризовим для українського бізнесу виявився шостий тиждень. З цього часу показники українського бізнесу починають зростати. До речі, про те, як компанії планують змінювати зарплату в 2020 році – читайте тут.
Віртуальні SIM-картки від Vodafone. В інтернет-магазині Vodafone стартує продаж віртуальних SIM-карток на базі технології eSIM. Такі картки, наприклад, можна використовувати в пристроях без слотів для SIM-карток, наприклад, в планшетах. Також eSIM дозволяє власникам mono-SIM пристроїв значно розширити можливості своїх гаджетів і використовувати в одному смартфоні кілька профілів – до 10 номерів (залежить від установок виробника).
Чверть українців очікують погіршення економічного становища. Економічне становище України за останні півроку однозначно погіршилося або скоріше погіршилося. Так вважає 30% і 36% українців відповідно. Ще 24% співвітчизників вважають, що економічне становище в країні не змінилося.
Дубілет запускає програмний РРО Checkbox. Checkbox – це програмний продукт, який дозволить українському бізнесу економити гроші і бути ефективнішим. Йдеться про так звані програмні РРО або, простіше, програмні каси. До жовтня 2020 року програма буде безкоштовною, потім почне діяти платна підписка. Наприклад, для роздрібної торгівлі програма обійдеться в 149 грн на місяць, але можливі знижки при використанні великої кількості кас.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас