Fiat випустить конкурента Hyundai Creta — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fiat випустить конкурента Hyundai Creta

Технології&Авто
1114
Компанія Fiat оголосила про розробку двох нових кросоверів, які з’являться на бразильському ринку.
Як повідомляє місцеве видання Carros.ig.com.br, перший складе конкуренцію недорогому Hyundai Creta і дебютує вже в 2021 році, а другий, ймовірно, отримає купеподібний кузов, і буде змагатися з Volkswagen Nivus. Його покажуть у 2022-му.
Наступного року Fiat випустить перший для Бразилії недорогий компактний кросовер: в основу новинки ляже платформа хетчбека Argo, а за габаритами він буде порівнянний з Hyundai Creta і Nissan Kicks. У рух новинку приводить «турботрійка» об’ємом 1,0 літра потужністю близько 130 кінських сил – цей же силовий агрегат передбачено і для модернізованого Argo, який з’явиться у дилерів того ж року.
У 2022 році на бразильський ринок вийде ще один кросовер, який отримає купеподібний кузов і дизайн в стилі концепту Fiat Fastback 2018 року. Принаймні, саме до такої версії схиляються місцеві журналісти. Єдиної думки про платформу для майбутньої моделі поки немає: одні впевнені в тому, що в основу ляже «візок» пікапа Toro, інші говорять про все ту ж архітектуру від Argo. Напевне, найближчим конкурентом майбутнього крос-купе стане Volkswagen Nivus.
Протягом останніх двох років Fiat посідає третю сходинку за обсягами продажів у Бразилії, поступаючись тільки Chevrolet і Volkswagen. У лінійку бренду на місцевому ринку входять хетчбек Argo і його вседорожна версія Argo Trekking, седан Cronos, пікап Toro і пікап Strada, що змінив покоління навесні цього року. Крім того, для Бразилії заявлений електричний Fiat 500е.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас