Створено найменший принтер у світі (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено найменший принтер у світі (відео)

Технології&Авто
784
Каліфорнійський стартап Selpic раніше випустив портативні принтери Selpic S1 і S1+. Новий продукт від компанії – Selpic P1 може задовольнити всі потреби друку, стверджує бренд.
Принтер використовує струменеву технологію і може працювати як ручка. Це дозволяє користувачам друкувати фотографії, текст, штрих-коди, QR-коди, серед іншого, практично на будь-якій пористій поверхні, включаючи папір, текстиль, шкіру, дерево, а також вигнуті або нерівні поверхні. Він підтримує друк в горизонтальній і вертикальній орієнтації, а також може перемикати напрямок зліва направо або справа наліво. Він має вбудовану функцію розриву рядка, який дозволяє друкувати один або кілька рядків. Selpic P1 має вбудовану підтримку 600 × 600 DPI і поставляється з 300 соплами з кроком 0,002 дюйма.
Створено найменший принтер у світі (відео)
Компанія стверджує, що кожна форсунка може викидати 18 мільйонів крапель на секунду, забезпечуючи неймовірну якість і деталізацію.
Одна з найбільш цікавих функцій – для друку тексту навіть не потрібен комп’ютер або смартфон. Він оснащений високоякісною технологією розпізнавання мовлення, яка перетворює мову на текст, який можна роздрукувати одним натисканням кнопки.
Він також поставляється зі спеціальним додатком для смартфона, який можна використовувати для налаштування макета і вмісту для друку. Картридж для принтера, який буде коштувати 59 доларів, також можна легко замінити одним натисканням кнопки.
Що стосується ціни, ручний принтер Selpic P1 зараз призначений для краудфандингу на Indiegogo за 99 доларів і поставляється в чорно-білому кольорі.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас