Рада Нацбанку призначила нового заступника голови НБУ (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада Нацбанку призначила нового заступника голови НБУ (фото)

Казна та Політика
1301
Рада Національного банку призначила заступником голови НБУ Юрія Гелетія. Завтра, 23 липня, Олег Чурій припинить виконання обов’язків на цій посаді. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу НБУ.
“Рада Національного банку під час засідання 22 липня 2020 року призначила заступником голови Національного банку Юрія Гелетія. Відповідну кандидатуру для призначення на цю посаду подав Раді Національного банку голова Національного банку Кирило Шевченко”, – йдеться у повідомленні.
За інформацією НБУ, Олег Чурій з 23 липня 2020 року припинить виконання повноважень заступника голови НБУ у зв’язку із завершенням строку повноважень та звільненням з посади.
Фото НБУ
“Юрій Гелетій – політично незалежний технократ, досвідчений та обізнаний професіонал. Він має достатній практичний досвід роботи в державному секторі та безпосередньо в Національному банку. Юрій Гелетій користується повагою та підтримкою міжнародних фінансових кіл і партнерів. Я впевнений, Юрій зможе гідно застосувати свої знання та досвід як член команди Національного банку”, – наголосив Шевченко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас